تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
وبلاگ من

وبلاگ من

مطالب مفید و کاربردی

شرکت داده پردازان ارگس

 شرکت داده پردازان ارگس فعالیت خود را از سال 1386 با هدف تولید و پشتیبانی نرم افزارهای مالی، بازرگانی، صنعتی و اداری آغاز نموده است، این شرکت با تکیه بر دانش فنی و تواتنمندی نیروی انسانی و با اتکا بر سالها تجربه و نیز با بهره گیری از نظرات کاربران وخریداران و پیشنهادات و انتقادات سازنده متخصصین در این امر، همواره در جهت توسعه و تکمیل نرم افزارهای خود گام برداشته و پیشرفت و موفقیت خود را در گرو همین پویایی دانسته است تا جایی که توانسته است در صنعت IT کشور جایگاه مناسبی را در بین شرکت های فعال در حوزه ی انفورماتیک کشور کسب نماید.


زمینه ی فعالیت ها
 در حال حاضر شرکت توان خود را بر روی توسعه، تکمیل و پشتیبانی نرم افزارهای فعلی ارگس در جهت خدمات رسانی بهتر و پاسخگویی به نیازهای متنوع و گوناگون کاربران و مشتریان خود متمرکز کرده و در زمینه های مختلف ذیل فعالیت دارد:

 
•    تولید و پشتیبانی نرم افزار های سفارش مشتری
•    تولید و توسعه و پشتیبانی نرم افزار های فعلی
•    تست و کنترل کیفیت نرم افزار
•    تهیه و طراحی نرم افزارهای تحت وب در زمینه های مختلف
•    مستندسازی سیستم های نرم افزاری
•    مشاوره در ایجاد و توسعه بانکهای اطلاعاتی
•    مشاوره و نظارت بر اجرای طرحهای انفورماتیکی

موضوع :
برچسب ها : راس گیری و چاپ چک , حسابداری پیمانکاری , نرم افزار حسابداری , نرم افزار بهای تمام شده , نرم افزار اتوماسیون اداری , نرم افزار Crm , نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری , فروش و پخش مویرگی,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 24 خرداد 1395ساعت 15:54 توسط بابک | تعداد بازديد : 213 |

چگونه نرم‌افزار حسابداری مناسب انتخاب کنیم

 چگونه نرم‌افزار حسابداری مناسب انتخاب کنیم

 

  در گذشته، حسابداری فرآیندی مبتنی بر کاغذ بود و معمولا حسابداران از دفاتری قطور استفاده می‌کردند تا بتوانند اطلاعات مالی ضروری کسب‌و‌کار را ثبت کنند اما در عصر دیجیتال، حتی کسب‌و‌کارهای کوچک نیز می‌توانند از طیف گسترده نرم‌افزارهای حسابداری موجود در بازار استفاده کنند.

این طیف گسترده نرم افزارهای حسابداری، نه تنها خطاهای انسانی در محاسبات را کاهش می‌دهند بلکه می‌توانند منبع اطلاعات وسیعی باشند که به شکل‌دهی دیدگاه شما از کسب‌و‌کار کمک می‌کند؛ از پیش‌بینی میزان تولید و فروش در ماههای آتی گرفته تا شناسایی اقلامی که بیش از حد نیاز تولید شده و سرویس‌هایی که کمترین سودآوری را برای کسب‌وکار شما داشته‌اند و مانند آن . اما در میان انفجاری از ارائه محصولات نرم‌افزاری پیچیده و برنامه‌های آنلاین، یافتن نرم‌افزاری که امکانات آن بیشترین انطباق را با کسب‌و‌کار شما داشته ‌باشد می‌تواند به یک چالش تبدیل شود.

به منظور انتخاب یک نرم‌افزار مناسب باید درکی مناسب از برخی از اصول حسابداری در کسب‌و‌کار خاص خود داشته باشید همچنین دیدگاهی مناسب نسبت به نیازهای حسابداری در کار خود و ارزیابی مناسب از محصولات موجود. انواع محصولات حسابداری موجود طیف نرم‌افزارهای موجود برای کسب‌و‌کارهای کوچک و متوسط مرتبا درحال رشد است اما در حال حاضر چند دسته کلی برای انتخاب از میان آن‌ها وجود دارد:

- بسته حقوق و حسابداری برای کسب‌وکارهای کوچک

- برنامه‌های نرم‌افزاری مدیریت کسب‌و‌کار

- برنامه‌های کاربردی آنلاین تحت وب

- نرم‌افزارهای رایگان.

در زیر به شرح هر دسته و ذکر نمونه‌هایی از محصولات محبوب در هر گروه می‌پردازیم:

الف) برنامه حقوق و حسابداری برای کسب‌وکارهای کوچک بسیاری از محصولات پرفروش در این گروه قرار دارند که از طریق ایجاد ابزارهای حسابداری، گزارشاتی که برای استفاده از اطلاعات مالی خود به آن‌ها نیاز دارید را فراهم می‌کنند که پاسخگوی اغلب نیازهای کسب‌و‌کارهای کوچک هستند.

از پرفروش‌ترین آن‌ها در خارج از کشور می‌توان به QuickBooks Intuit اشاره کرد که در ورژن‌های مختلف موجود است و نسخه‌ای از آن را می‌توان در بخش add-ons در فایرفاکس یافت. Peachtree . یکی دیگر از محصولات محبوب و پرفروش در این زمینه است.

در ایران نرم افزار هایی مانند : - هلو محصول شرکت طرفه نگار - سپیدار محصول شرکت سپیدار سیستم - قیاس محصول گروه نرم افزاری سیاق - سما (سیستم مالی ارگس ) محصول شرکت داده پردازان ارگس جزء نرم افزار های محبوب می باشند که برای کسب و کارهای کوچک طراحی و تولید شده اند.

ب) نرم‌افزارهای مدیریت کسب‌و‌کار در این گروه نرم‌افزارهایی با قیمت بالا‌تر و امکانات بیشتر قرار می‌گیرد که معمولا شامل دیگر توابع مالی که در پیگیری مناسب کسب‌و‌کار نیاز دارید نیز می‌شود مانند کنترل موجودی، مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)، صدور صورت‌حساب، خرید و حتی مدیریت منابع سازمانی (ERP) از محبوب‌ترین نرم افزار‌ها در این حوزه در خارج از کشور می‌توان به netsuite و SAP و Oracle و Microsoft Nav اشاره کرد که هر آنچه را در حوزه مالی بدان نیاز دارید در یک جا گرد آورده‌ است.

در ایران نیز نرم افزارهایی مانند : - همکاران سیستم - تدبیر محصول پردازش موازی سامان - رایورز - نرم افزار حسابداری باتیس محصول شرکت داده پردازان ارگس دارای امکانات وسیعی هستند که می توانند بهترین گزینه ها برای کسب و کارهای بزرگتر باشند.

ج) نرم‌افزارهای رایگان برخی شرکت ها برای نفوذ در بازار و گسترش کسب و کار خود تمام یا بخشی از نرم افزار خود را به صورت رایگان ارائه می کنند. اگر چه باید در مورد استفاده از نرم‌افزارهای رایگان محتاطانه عمل کرد ولی گاهی اوقات می بینیم که شرکت های معتبر نیز برای مدتی محدود نرم افزار خود را به صورت رایگان ارائه می کنند که فرصت مناسبی برای کسانی است که می خواهند در هزینه هایشان صرفه جویی کنند. در ایران شرکت چارگون که معروفترین شرکت تولید کنند اتوماسیون اداری است و از نظر بنده برند اول بازار ایران است نرم افزار اتوماسیون اداری خود را به صورت کاملا رایگان ارائه می کرد. ولی نرم افزاری که ارائه می کرد یکی از بهترین نرم افزارهای موجود در بازار بود و پشتیبانی قوی نیز ارائه می کرد. البته پشتیبانی آن رایگان نبود ولی به هر حال مشتری در ابتدای کار هزینه بالایی پرداخت نمی کرد و بسیار به صرفه بود. در ایران شرکت داده پردازان ارگس اقدام به ارائه نرم افزار حسابداری مالی به صورت رایگان کرده است. برای دریافت نرم افزار و کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت شرکت داده پردازان ارگس مراجعه نمایید .http://argess.ir

نخستین گام در انتخاب نرم‌افزار حسابداری این است که نیازهای حسابداری خود را بشناسید  به آنالیز مناسب نیازهای مدیریتی و مالی خود بپردازید. در این راستا باید به سوالات واضح و سوالاتی که شمارا به فکر وا می‌دارد پاسخ دهید، برنامه‌ریزی و صرف زمان مناسب در این مرحله باعث می‌شود به این زودی نیازی به تغییر نرم‌افزار خود نداشته ‌باشید. چه چیزهایی باید در مورد کسب‌و‌کار خود بدانید؟ قبل از هر چیز باید مطمئن شوید که سواد مالی شما در حد مطلوبی قرار دارد، چرا که بسیاری این تصور اشتباه را دارند که لازم نیست در مورد حسابداری مالی چیزی بدانند چرا که نرم‌افزار به جای آن‌ها این کار را انجام‌ می‌دهد .

روش‌های زیادی وجود دارد که یک مدیر می‌تواند در زمینه اطلاعاتی که کسب‌و‌کار وی نیاز به نگهداری دارد تا بر مبنای آن تصمیمات صحیح بگیرد و گزارش‌هایی که باید تهیه شود اطلاعات کسب کنند. مانند خواندن کتاب، گذراندن کلاس‌های مرتبط با این موضوع و سرچ در اینترنت. موضوع مورد توجه دیگر نوع کسب‌و‌کار شماست که باید متناسب با آن اطلاعات خاصی را نگهداری کنید. برای مثال اگر شما یک تولیدکننده هستید باید در مورد لیست کالا، ادارهٔ بخش‌ها و کارگران اطلاعات کافی داشته باشید یا یک کیلینیک نیاز به برنامه‌ای خاص در زمینه صدور صورت‌حساب مربوط به شرکت‌های بیمه دارد البته ممکن است بسیاری از مدیران این کار را بر عهده مشاوران بگذارند. با حسابدار و کارکنان خود صحبت کنید اگر در کسب‌و‌کار خود دارای حسابدار یا مشاور هستید بهتر است قبل از هرگونه اقدامی با این افراد متخصص مشورت کنید. اکثر آن‌ها تجربه کار با افراد و مشاغل مشابه شما را داشته‌اند و به‌خوبی نوع کسب‌و‌کار شما و نیازهای مرتبط با آن را می‌شناسند در نتیجه قادرند نرم‌افزاری را به شما معرفی کنند که از طریق آن، اطلاعاتی که در حوزه محاسبات مالی شرکت بدان‌ها نیاز دارید به بهترین شکل جمع‌آوری می‌شود.

در فرآیند حسابداری شرکت شما، توجه به بخش IT، تقریبا به اندازه حسابداری اهمیت دارد، چرا که باید امکانات سخت‌افزاری خود را نیز به‌ خوبی بشناسید. بسته نرم‌افزارهای حسابداری از دیتابیس‌های بزرگی استفاده می‌کنند و معمولا شامل چندین دیتاتیبل است که با هم کار می‌کنند بنابراین قبل از هر چیز امکانات سخت‌افزاری خود را بررسی کنید چرا که با افزایش اطلاعات حسابداری که معمولا به سرعت اتفاق می‌افتد، فضای سخت‌افزاری بیشتری برای ذخیره این اطلاعات لازم می‌شود.

برای خواندن بقیه این مطلب به آدرس زیر مراجعه نمایید:

چگونه نرم‌افزار حسابداری مناسب انتخاب کنیم

موضوع :
برچسب ها : راس گیری و چاپ چک ، حسابداری پیمانکاری ، نرم افزار حسابداری ، نرم افزار بهای تمام شده ، نرم افزار اتوماسیون اداری ، نرم افزار crm ، نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 29 خرداد 1395ساعت 20:02 توسط بابک | تعداد بازديد : 162 | |

راس گیری چک

 

  1. راس گیری چک چیست ؟
  2. راس گیری چک چه کاربردی دارد؟
  3. یک مثال از راس گیری چک
  4. نرم افزار راس گیری چک محصول شرکت داده پردازان ارگس (بزودی به صورت رایگان تقدیم می شود.اطلاع رسانی از طریق سایت شرکت داده پردازان ارگس انجام خواهد شد. دوستان می توانند در سایت ثبت نام کنند.)

 

راس گیری چک چیست ؟

راس گيري چك ، روش محاسبه سررسيد واقعي تعدادي چك با مبالغ مختلف و در تاريخهاي مختلف مي باشد.

فرض كنيد مي خواهيم در يك معامله با استفاده از چكهاي با مبلغ و تاريخ های مختلف ، مبلغ یک ميليون ريال را براي 30 روز بعد پرداخت كنيم، مي توانيم از راس گيري استفاده نموده و چكها را طوري انتخاب كنیم كه راس كلي آنها تاريخ مورد نظر باشد.

 

راس گیری چک دو کاربرد دارد.

یکی برای زمانی که می خواهیم وجه فاکتوری را بگیریم و با مشتری قرار می گذاریم که وجه فاکتور را مثلا 30 روزه به ما بدهد.

و دیگری زمانی که چک/چکهایی را اصطلاحا قبل از سررسید تبدیل به پول نقد می کنیم. یعنی چک / چکها را می فروشیم. مثلا یک چک یا چند چک با تاریخ سررسید آینده داریم و آنها را به یک بازاری می دهیم و پول نقد دریافت می کنیم. در این حالت درصدی از پول را به عنوان اسکونت کسر می کنیم.

 

مثال هایی از راس گیری چک

مثال 1: در تاریخ 10/01/94 مقداری کالا به مبلغ یک میلیون ریال می فروشیم و قرار می گذاریم که مبلغ آنها را 30 روزه از خریدار دریافت نماییم. در این حالت می توانیم به صورتهای زیر از مشتری پول را دریافت کنیم.

حالت اول – یک چک به مبلغ یک میلیون ریال به تاریخ 30 روز بعد از مشتری بگیریم

و یا اینکه :

حالت دوم - سه چک به تاریخها و مبالغ زیر از مشتری دریافت کنیم:

چک شماره 1 به تاریخ  20/01/94 به مبلغ 400 هزار ریال

چک شماره 2 به تاریخ 20/02/94 به مبلغ 400 هزار ریال

چک شماره 3 به تاریخ 27/02/94 به مبلغ 200 هزار ریال

راس گیری چکهای بالا به صورت زیر انجام می شود.

اختلاف روزهای بین تاریخ فاکتور و چکها را محاسبه می کنیم و آنرا را در مبلغ چک ضرب می کنیم .

اعداد بدست آمده را با هم جمع می کنیم تا یک عدد کلی بدست آید

عدد کلی بدست آمده را بر مبلغ فاکتور تقسیم می کنیم تا راس چکها بر اساس تعداد روز بدست آید.

با این روش داریم:

چک شماره 1 - 10 روز با تاریخ فاکتور اختلاف دارد و مبلغ چک 400 هزار ریال است بنابراین عدد بدست آمده می شود:

400,000 * 10 = 4,000,000

چک 2 – 41 روز با تاریخ فاکتور اختلاف دارد و مبلغ چک 400 هزار ریال است بنابراین عدد بدست آمده می شود :

400,000 * 41 = 16,400,000

برای چک شماره 3 هم داریم:

200,000 * 48 = 9,600,000

بنابراین جمع کل برابر عدد زیر خواهد بود:

4,000,000 + 16,400,000 + 9,600,000 = 30,000,000

عدد بدست آمده را اگر بر مبلغ یک میلیون ریال تقسیم کنیم عدد 30  بدست می آید . یعنی ما مبلغ یک میلیون ریال را به صورت 30 روز داریم دریافت می کنیم.

 

برای محاسبه راس چکها به روش زیر یک جدول درست می کنیم که محاسبات راحتتر باشد.

جدول راس گیری چکها

تاریخ مبداء (تاریخ فاکتور) : 10/01/94

شماره چک

تاریخ چک

مبلغ چک

تعداد روز

عدد به دست آمده

1

20/01/94

400,000

10

4,000,000

2

20/02/94

400,000

41

16,400,000

3

27/02/94

200,000

48

9,600,000

جمع کل :

30,000,000

 

 

حالا عدد بدست آمده را بر مبلغ کل چکها (یک میلیون ریال) تقسیم می کنیم. عدد بدست آمده راس چکها را مشخص می کند که همان 30 روزه است.

 

مثال 2: فرض کنیم که ما سه چک فوق را می خواهیم بفروشیم و پول آنرا نقدا دریافت کنیم. یعنی چکهایی که از مشتری دریافت کرده ایم می خواهیم به یک بازاری دیگر بفروشیم و پول نقد دریافت کنیم. در اینجا معمولا درصدی را از مبلغ به عنوان اسکونت کسر می کنند. فرض کنیم که درصد اسکونت 5 درصد باشد.

فرمول محاسبه کارمزد (اسکونت) که باید از مبلغ چک کسر گردد:

 

برای ادامه این مقاله در سایت شرکت داده پردازان ارگس کلیک نمایید

موضوع :
برچسب ها : راس گیری و چاپ چک ، حسابداری پیمانکاری ، نرم افزار حسابداری ، نرم افزار بهای تمام شده ، نرم افزار اتوماسیون اداری ، نرم افزار crm ، نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 1 تير 1395ساعت 12:53 توسط بابک | تعداد بازديد : 200 | |

دلیل نیاز به استانداردهای حسابداری

در اینجا ما دو دلیل ارائه می کنیم که نیاز به استانداردهای حسابداری را شرح می دهد.

دلیل اول نیاز به استاندارد های حسابداری

1- اگر سهامداران شرکت و مدیریت شرکت یکی نباشند ممکن است در برخی موارد بین آنها در تنظیم صورتهای مالی اختلاف بیفتد. در بسیاری از مواقع بین مدیریت و سهامداران اشتراک منافع وجود دارد ولی در برخی مواقع ممکن است که مدیریت بخواهد صورت های مالی را به صورت جانبدارانه تنظیم نماید .

مدیریت اگر ضعیف عمل نماید و نتواند از منابع شرکت به نحو موثری بهره برداری کند و عملکرد قابل قبولی نداشته باشد آنگاه سهامداران باید به فکر تعویض مدیریت باشند. اینجاست که مدیریت برای اینکه سهامدارن را اغفال نماید ممکن است که صورت های مالی را به نفع خود تنظیم نماید.

وجود استانداردهای حسابداری از این قضیه جلوگیری می کند و حقوق سهامداران را حفظ می کند. در برخی نرم افزارهای حسابداری ، برخی از استانداردهای حسابداری به صورت اتوماتیک رعایت می شوند. 

 

دلیل دوم نیاز به استاندارد های حسابداری

2- در صورتی که استانداردهای حسابداری وجود نداشته باشند ممکن است که بین برخی از حسابداران در نحوه ثبت برخی موارد اختلاف نظر بوجود بیاید آنگاه این اختلاف نظر باعث از بین بردن بحث مقایسه صورتهای مالی می شود. در اینجا ما برای روشن شدن مطلب یک مثال ذکر می کنیم:

مثال : در بخش کشاورزی ، دولت بخشی از هزینه های تبدیل به آبیاری قطره ای را به کشاورزان می پردازد.در اینجا ممکن است که حسابداران به دو روش با این موضوع برخورد کنند.

روش اول : برخی معتقدند که کمک دولت به عنوان کمک های بلاعوض دولت ثبت می شود. و فقط مربوط به این دوره است. بنابراین سود دوره ، بالا نمایش داده می شود.

 روش دوم : برخی معتقدند که باید از بهای تمام شده ماشین آلات کسر گردد تا این کمک به تمام دوره هایی که از این دارایی استفاده می شود گسترش یابد.

در اینجا نیز ما به استاندارد های حسابداری نیاز داریم تا یک روش ثابت در همه جا اعمال گردد.

در زیر مثالی برای روشن شدن این موضوع ذکر می کنیم. 


فرض کنیم دارایی برای تبدیل به آبیاری قطره ای 1000 ریال باشد که 200 ریال آنرا دولت پرداخت کرده است. بنابراین شرکت 800 ریال پرداخت کرده است:

در روش اول ثبت های حسابداری به صورت زیر خواهد بود:

 

بستانکار

بدهکار

شرح حساب

 

1,000

دارایی

800

 

حسابهای پرداختنی

200

 

درآمد (کمک بلاعوض دولت)

 

 

در این روش دارایی را به میزان کل مبلغ یعنی 1000 ریال بدهکار می کنند و 200 ریالی که دولت پرداخت می کند را به عنوان درآمد و به صورت کمک بلاعوض دولت ثبت می کنند. بنابراین مشاهده می شود که سود این دوره به میزان 200 ریال اضافه نمایش داده می شود.

در این حالت، در پایان سال مبلغ استهلاک نیز 200 ریال (در صورتی که 20 درصد باشد) محاسبه می شود. بنابراین پرداخت مالیات نیز کمتر خواهد بود.

در روش دوم بهای تمام شده واقعی ثبت می شود و ثبت های حسابداری به صورت زیر خواهد بود

بستانکار

بدهکار

شرح حساب

 

800

دارایی

800

 

حسابهای پرداختنی

   
 

 

در این روش دارایی به مبلغ 800 ریال بدهکار می شود و در نتیجه در پایان سال نیز مبلغ استهلاک 160 ریال محاسبه می شود.

 

مقایسه دو روش نشان می دهد که در روش اول 200 ریال درآمد بیشتر و 10 ریال (اختلاف بین استهلاک ها 40 ریال و 25 درصد آن 10 ریال) مالیات کمتر پرداخت می شود. بنابراین سود اعلامی شرکت 210 ریال بیشتر از روش دوم خواهد بود.

این مسائل باعث می شود که گروهی گرد هم آیند و استانداردهای حسابداری را تدوین کنند تا همه از آن استانداردها پیروی کنند تا اختلاف سلیقه ای وجود نداشته باشد.

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : نرم افزار حسابداری, استانداردهای حسابداری، دانلود نرم افزار حسابداری,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 2 تير 1395ساعت 17:30 توسط بابک | تعداد بازديد : 180 | |

نرم افزار حسابداری مالی

 نرم افزار حسابداری مالی

 

نرم افزار حسابداری مالی به عنوان هسته اصلی از سیستم‌های یکپارچه ارگس، امکان دریافت، طبقه‌بندی، جمع‌بندی و یکپارچه‌سازی اطلاعات مالی از سایر سیستم‌ها همچون انبار، فروش، دریافت و پرداخت، دارایی ثابت، حقوق و بهای تمام شده را به‌صورت خودکار فراهم کرده و گزارش‌های مالی یکپارچه‌ای را از وضعیت سازمان در ابعاد مختلف به شما ارائه می‌کند.

این سیستم ضمن کمک به مدیران برای کنترل و برنامه‌ریزی‌های مدیریتی، امکان ارزیابی واحدهای تجاری در مسیر حرکت به سمت اهداف تعیین شده را برای ذی‌نفعان داخلی و خارجی فراهم می‌کند. نرم افزار حسابداری همچنین به کمک زیرسیستم حسابداری ارزی ارگس می‌توانید به راحتی معاملات ارزی و صورت‌های مالی عملیات خارجی سازمان خود را به واحد پول گزارش‌گری ملی تسعیر کرده و به دقت کار انعکاس معاملات ارزی و عملیات خارجی درصورت‌های مالی واحد تجاری خود را انجام دهید وگزارش‌های روشنی را به حسابرسان ارائه کنید.

برخی مزایای استفاده از نرم افزار حسابداری مالی ارگس

انسجام بخشیدن به اطلاعات مالی

دیگر نیازی نیست که برای ایجاد یک گزارش مالی جامع در سطح سازمان، اطلاعات مختلفی را از بخش‌ها و سیستم‌های مختلف سازمان جمع‌آوری کرد و در یک کار طاقت فرسا و با ابزارهای معمولی آن‌ها را تحلیل کرد، نرم افزار حسابداری ارگس، تمامی این اطلاعات را در قالبی یکسان جمع‌آوری‌ کرده و با تجزیه و تحلیل لازم در اختیار شما قرار می‌دهد. به‌هنگام نگهداشتن اطلاعات مالی در نرم افزار حسابداری ارگساطلاعات مالی همزمان با انجام عملیات به زیر سیستم حسابداری مالی منتقل می شوند، بنابراین، همواره اطلاعات مالی به روز شده است و تنها کافی است دیگر سیستم‌های یکپارچه ارگس (مانند انبار و حسابداری انبار، فروش و مدیریت ارتباط با مشتری، حقوق و دستمزد و تولید و بهای تمام شده ) را در کنار سیستم حسابداری پیاده‌سازی و تنظیم کنید.

تأمین اطلاعات مالی برای تصمیم‌گیری مدیران تصمیم‌گیری بر مبنای اطلاعات منسجم و به‌هنگام مالی، صحیح‌ترانجام خواهد پذیرفت، و چه بهتر که این اطلاعات به سادگی و سرعت در اختیار مدیران باشد. گزارش‌دهی ساده و کم‌هزینه به ذینفعان بیرونی سازمان ذی‌نفعان بیرونی به گزارش‌هایی از سازمان شما نیاز دارند که صحت آن‌ها بسیار مهم است. این گزارش‌ها را بدون دغدغه از نرم افزار حسابداری ارگس (نرم افزار حسابداری باتیس یا نرم افزار حسابداری سما) استخراج کنید.

ساختارهای قانونی و متداول این گزارش‌ها از پیش‌ تعریف شده و نیازی ندارید آن‌ها را طراحی کنید. آسان‌سازی ثبت و نگهداری اطلاعات مالی معاملات ارزی و گزارشگری به حسابرسان معاملات ارزی خود را به سادگی ثبت و در نهایت تسعیر کنید تا اثرات آن‌ها به درستی و دقت در حساب‌ها منعکس شده و گزارشگری را تسهیل کند.

امکانات سیستم حسابداری مالی

ساختار حساب‌ها و صدور اسنادحسابداری

امکان تعریف و نگهداری اطلاعات چندین شرکت و سال مالی مختلف

امکان انتقال برخی اسناد از یک شرکت به شرکت دیگر

امکان تنظیم تعداد ارقام کدینگ حسابداری گروه و کل و معین

طبقه­‌بندی حساب­‌ها تا شش سطح شامل گروه، کل، معین و سه سطح تفصیل شناور (مناسب و تست شده برای حسابداری خدماتی، بازرگانی ، صنعتی و پیمانکاری)

تعریف حساب‌های تفصیلی به شکل یگانه و مرتبط کردن یک حساب تفصیلی با حساب‌های معین مختلف امکان طبقه­‌بندی حساب­‌های تفصیلی به صورت دلخواه

تعیین حقوق دسترسی به ازای هر حساب جهت رؤیت توسط سیستم‌های خزانه داری دریافت و پرداخت

ثبت اطلاعات سند به صورت موقت، دائم و تصویب شده

شناسایی اسنادی که از دیگر سیستم‌­ها به طور خودکار ارسال شده‌اند و جلوگیری از تکرار اطلاعات برای حفظ یکپارچگی

گزارش اسناد صادر شده توسط هر کاربر به تفکیک موقت، دائم و تصویب شده

جستجوی اسناد بر اساس تمامی اطلاعات مندرج در سند

صدور اسناد بستن حساب­‌ها، افتتاحیه و اختتامیه توسط سیستم در پایان سال مالی

تهیه سند کل برای دوره‌های زمانی مورد انتخاب کاربر جهت سهولت ثبت دفاتر قانونی

ارسال اطلاعات به نرم­‌افزاهایی همچون Excel و ... به منظور تجزیه و تحلیل­‌های مالی مورد نظر کاربر

مرور حساب­‌ها در تمامی سطوح به صورت ساده و تحلیلی، بررسی گردش حساب­‌ها،اسناد حسابداری

تهیه انواع نمودارهای مقایسه‌­ای آنالیز دفاتر در سطوح مختلف حساب‌­ها به صورت ساده و تحلیلی

گزارش­‌های ساده و تحلیلی دفاتر و تراز ریالی، تعدادی و ارزی در قالب گزارش­‌های جامع حسابداری

 

سایر موارد را در وب سایت شرکت داده پردازان ارگس و با استفاده از لینک زیر ببینید.

امکانات نرم افزار حسابداری مالی ارگس

موضوع :
برچسب ها : نرم افزار حسابداری, حسابداری مالی, نرم افزار حسابداری ارگس، دانلود نرم افزار حسابداری،دانلود نرم افزار حسابداری مالی,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 4 تير 1395ساعت 15:54 توسط بابک | تعداد بازديد : 205 | |

آشنایی با مدیریت ارتباط با مشتری CRM

 مقاله زیر علاوه بر معرفی اجمالی CRM ، اهمیت داشتن نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری را برای سازمانها نشان می دهد. در پایان این مقاله هم نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری ارگس معرفی شده است و لینک امکانات این نرم افزار آمده است که با کلیک بر روی آن می توانید وارد سایت شرکت داده پردازان ارگس شده و امکانات نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری ارگس را ببینید.

در دنیای رقابتی امروز ، اعتبار یک سازمان موفق ، بر پایه روابط بلند مدت و موثر با مشتریان بنا می شود. از این رو مشتری و رضایت او رمز موفقیت هر سازمان و ضامن بقای آن محسوب می شود. در همین خصوص مهم ترین عامل جلب رضایت و ایجاد وفاداری مشتریان را می توان علاوه بر دریافت محصولات مورد انتظار ، ارائه خدمات برتر و مناسب به آنها دانست و سازمانی که یکی از اهداف خود را ارائه خدمات مناسب و خلق ارزش با محوریت تامین انتظارات و نیازهای مشتری قرار داده باشد، می تواند با رعایت و به کارگیری سایر اصول مدیریت در کنار قابلیتهای فناوری اطلاعات ، حرکت خود را مسیر موفقیت تضمین کند.

 

توجه به مشتری در قالبهای مختلف نظیر جلب رضایت مشتریان، جذب مشتریان جدید و حفظ مشتریان قدیمی تجلی پیدا می کند و از آن با نام "مشتری محوری" یاد می شود که بر ارائه خدمات مناسب بر پایه شناخت و پوشش نیازها، علاقمندیها و انتظارات مشتریان در تقابل با امکانات سازمان اشاره دارد.

 

از جمله ویژگیهای مشتری محوری که جایگاه خاصی به آن بخشیده است حفظ یکپارچگی اطلاعات مربوط به مشتریان جهت ارائه خدمات بهتر به آنها است. این اطلاعات یکپارچه و مرتبط به هم ، سازمان را در جهت ارائه خدمات مناسب و مطابق با نیازها و انتظارات مشتریان، همچنین تهیه گزارش های تحلیلی و آماری یاری می کنند.

 

با توجه به مباحث فوق مشخص می شود که یکی از اصول مهم مشتری محوری، ایجاد و حفظ رابطه ای موثر، مستمر و مناسب با مشتری است. بنابراین تعریف چگونگی و ماهیت این ارتباط اهمیت فراوانی دارد. این ارتباط پویا و با اهمیت می بایست با توجه به شیوه های کارآمد و بر اساس برنامه ها و فرآیندهای مدون و مطابق با اهداف، امکانات و سیاستهای سازمان برنامه ریزی شده و اجرا گردد. در همین راستا و با هدف فوق، نظام و سیستم های مدیریت ارتباط با مشتری CRM شکل گرفته و توسعه پیدا کرده اند و امروزه نیز با تجهیز آنها به وسیله قابلیتهای مختلف فناوری اطلاعات ، شاهد تحولات گسترده ای در شیوه های تجارت، نحوه مدیریت و ارتباط سازمان با مشتریان هستیم.

 

در یک جمع بندی می توان گفت که مدیریت ارتباط با مشتری نظامی است که سعی بر آن دارد کلیه فرآیندها و ارتباطات درون و برون سازمانی مرتبط با مشتری را به صورت یکپارچه و هماهنگ با مطلوبیت ها و منافع هر دو طرف (مشتری و سازمان) سازمان بخشیده و راهبری کند. همان طور که اشاره شد امروزه با مطرح شدن قابلیت های فناوری اطلاعات و کاربرد آنها در مدیریت ارتباط با مشتری CRM سیستم های مذکور در قالب نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری (نرم افزار CRM) و راه حل های سازمانی ارائه می شوند.

 

هر چند برقراری ارتباط با مشتریان به صورت یک نظام سازمانی بسیار مهم است لیکن هنگامی که این نظام با ابزار فناوری اطلاعات تجهیز و پشتیبانی می شود، ارزش افزوده فراوانی را برای سازمان به دنبال خواهد داشت.

 

البته باید توجه داشت که نمی توان منکر تاثیر و جایگاه مهم عامل انسانی در این نظام شد، چرا که در آخرین سطوح تحلیل و استنتاج اطلاعات، تنها خرد و اندیشه آدمی است که می تواند نقش ایفا کرده و با توجه به ابعاد و متغیرهای مختلف ، اقدام به تصمیم گیری کند.

 

قسمت های اساسی نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری

نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری CRM دارای سه قسمت اساسی می باشد. قسمت اول را بازاریابی یا همان Marketing می نامند. در این قسمت از نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری یک سرنخ از یک مشتری بالقوه پیدا و ثبت می شود و مذاکره با وی تا حصول نتیجه ادامه پیدا می کند.

قسمت دوم را فروش و یا همان Sales می نامند. کلیه پروسه فروش در این قسمت از نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری است.

قسمت سوم را خدمات پس از فروش یا همان Service می نامند. کلیه خدمات پس از فروش در این قسمت از نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری نگهداری و مدیریت می شود.

شرکت داده پردازان ارگس در جهت تامین نیازهای سازمان های مختلف به نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری اقدام به تولید نرم افزار CRM نموده است. این نرم افزار که یکی از زیر سیستم های نرم افزار حسابداریباتیس می باشد دارای هر سه قسمت بازاریابی ، فروش و خدمات پس از فروش می باشد. جهت دیدن امکانات نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری شرکت داده پردازان ارگس از لینک زیر استفاده نمایید.

 

امکانات نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری ارگس

موضوع :
برچسب ها : راس گیری و چاپ چک ، حسابداری پیمانکاری ، نرم افزار حسابداری ، نرم افزار بهای تمام شده ، نرم افزار اتوماسیون اداری ، نرم افزار crm ، نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 7 تير 1395ساعت 21:50 توسط بابک | تعداد بازديد : 186 | |

آموزش حسابداری جلسه اول بخش اول

 برای دانلود آموزش حسابداری جلسه اول بخش اول بر روی لینک زیر کلیک نمایید. در صورت خراب بودن لینک لطفا اطلاع دهید ممنون

 
پسورد: argess.ir

 
 
موضوع :
برچسب ها : دانلود آموزش حسابداری , دانلود ویدیو آموزش حسابداری , نرم افزار حسابداری, آموزش حسابداری,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 12 تير 1395ساعت 17:50 توسط بابک | تعداد بازديد : 176 | |

آموزش حسابداری جلسه اول بخش دوم

 برای دانلود آموزش حسابداری جلسه اول بخش دوم بر روی لینک زیر کلیک نمایید. در صورت خراب بودن لینک لطفا اطلاع دهید ممنون

 
پسورد: argess.ir

 
منبع: شرکت داده پردازان ارگس
 
موضوع :
برچسب ها : دانلود آموزش حسابداری , دانلود ویدیو آموزش حسابداری , نرم افزار حسابداری, آموزش حسابداری,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 12 تير 1395ساعت 17:51 توسط بابک | تعداد بازديد : 165 | |

آشنایی با رشته حسابداری

حسابداری عبارتست از فن طبقه بندی، ثبت و تجزیه و تحلیل در آمدها و هزینه های یک بنگاه اقتصادی. به عبارت دیگر حسابداری عبارتست از شناسایی و ثبت رویدادهای مالی یک بنگاه اقتصادی و سپس گزارش دادن به استفاده کنندگان از اطلاعات حسابداری.

این اطلاعات باید به موقع در اختیار استفاده کنندگان قرار گیرد تا آنها بتوانند بر مبنای این اطلاعات تصمیمات  صحیح و دقیق برای کسب و کار خود اتخاذ کنند. بنابراین حسابداری نقش مهمی را در سیستم اقتصادی و اجتماعی هر جامعه ای ایفا می کند.

حسابداری

 در دنیای متغیر بازرگانی و صنعتی، نقش حسابداری عملاً و به تدریج تکامل پیدا کرده است. و علاوه بر وظیفه کنترل که نتیجه بسیار طبیعی کار حسابداری است، در مؤسسات اقتصادی با برنامه ریزی بازرگانی و پیش بینی های اقتصادی نیز نقش مهمی را بر عهده گرفته است.

 

این رشته ركن اصلی نظام اطلاع رسانی مالی و اقتصادی هر جامعه به شمار می رود.

 

گرایشها

فارغ‌التحصیلان این رشته پس از اتمام تحصیل می‌توانند در سطوح مختلف و شاخه‌های متفاوت عهده دار انجام امور مالی گردند که شرح آن چنین است:

* حسابداری

فارغ‌التحصیلان می‌توانند در کلیه موسسات و واحدهای تجاری، اعم از دولتی یا خصوصی به عنوان حسابدار در شاخه‌های زیر مشغول کار شوند:

حسابداری مالیدر کلیه شرکت‌ها و موسسات تجاری و غیرانتفاعی.

حسابداری بهای تمام شدهدر کلیه واحدهای صنعتی و شرکت‌های تولیدی.

حسابداری دولتی: در کلیه سازمان‌ها و ادارات دولتی به عنوان حسابدار یا عامل ذیحساب.

حسابداری مالیاتی: در ادارات دارایی.

حسابداری بیمه: در موسسات بیمه.

 

حسابداری بانک‌ها: در شعبه‌ها و سرپرستی بانک‌ها.

حسابداران پس از مدتی اشتغال به کار حسابداری می‌توانند در سمت مدیریت مالی واحدهای تجاری، ایفای نقش نمایند.

* حسابرسی

فارغ‌التحصیلان رشته حسابداری قادرند با توجه به شاخه‌های حسابداری در بند الف در حرفه حسابرسی شاغل شوند. شاغلان حرفه حسابرسی در یک تقسیم بندی کلی به دو گروه اصلی تفکیک می‌شوند:

حسابرسان داخلی: این گروه از حسابرسان، کارمند واحد مورد رسیدگی هستند، و در واقع رابط میان هیات مدیره و شرکت بوده و گزارش رسیدگی خود را به طور هفتگی، ماهانه یا سالانه به مدیرعامل و هیات مدیره ارائه می‌دهند. این گروه از حسابرسان عملیات داخل واحد تجاری را رسیدگی می‌کنند.

حسابرسان مستقل: این گروه از حسابرسان، افرادی هستند که در موسسات حسابرسی مشغول کار هستند و بر اساس قرارداد میان شرکت‌ها یا سازمان‌ها با این موسسات، عملیات حسابداری و مالی واحد تجاری را بر اساس اصول و موازین حسابداری مورد رسیدگی قرار می‌دهند و گزارش خود را به مجمع عمومی صاحبان سهام ارائه می‌کنند. در واقع حسابرسان مستقل رابط میان صاحبان شرکت و هیات مدیره شرکت می‌باشند.

در حال حاضر در ایران، سازمان حسابرسی به عنوان یک سازمان دولتی، بزرگترین موسسه حسابرسی است و در کنار آن سایر موسسات حسابرسی دولتی و خصوصی مشغول فعالیت می‌باشند.

*دروس این رشته

اصول حسابداری 1و2 كه در آن اصول و ثبت رویدادهای مالی بررسی می شود.

حسابداری

سازمان و مدیریت: كه در تاریخ زندگی اجتماعی انسان كمتر فعالیتی به اندازه اداره سازمانها اهمیت داشته زیرا انسان با اداره بهتر انواع سازمانهای اجتماعی از طریق برنامه ریزی، سازماندهی، هدایت و كنترل فعالیت های افراد با صرف حد اقل هزینه افزایش می دهد.

حسابداری شركت ها : با هدف تاكید یر جنبه های كاربردی و شرایط محیطی به بررسی و عملكرد شركت های تضامنی و نسبی و سهامی با توجه به قانون مالیات و سایر قوانین موضوعه كشور است.

مفاهیم و روش های آماری: كه از تركیب و تلفیق تعاریف مختلف آمار و توصیف مشاهدات تجربی و احتمالی و استدلال استنباطی توصیفی را ممكن می سازد.

حسابداری بهای تمام شده: كه استفاده از آن برای دستیابی به بهای تمام شده ی محصولات تولیدی و خدمات ارائه شده جهت بهبود وضعیت اقتصادی و صنعتی كشور ضروری می باشد، به عبارت دیگر سود باید از تقلیل بهای تمام شده به دست آید از طریق افزایش بهای فروش تا زمینه رقابت ایجاد گردد.

ریاضیات امور مالی: برای رفع بسیاری از مشكلات فرهنگی اقتصادی اجتماعی از ریاضیات استفاده می شود و باری تعیین اغلب اقلام مجهول و نا مشخص  مثل پیش بینی نرخ تورم یا نرخ بسیاری از معادلات با متغیر ها و درجات مختلف استفاده می شود.

توصیه می شود دانشجویان حسابداری حتما با نرم افزار های حسابداری که در بازار هستند آشنا شده و درباره این نرم افزار های حسابداری نیز اطلاعات کسب نمایند. تسلط بر این نرم افزار های حسابداری هم باعث کمک به فهم مسائل حسابداری شده و هم برای پیدا کردن یک شغل مناسب امتیاز محسوب می شود.
در این بین نرم افزار حسابداری باتیس و نرم افزار حسابداری سما و نرم افزار حسابداری بیت ، محصول شرکت داده پردازان ارگس می تواند کمک شایانی به دوستان نماید. ضمن اینکه فیلم های آموزشی این نرم افزار های حسابداری در سایت شرکت داده پردازان ارگس موجود است و برای دانلود می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید.
 

انجام دادن یك عمل و حتی خود داری از یك عمل، مستلزم تصمیم گیری و لازمه ی تصمیم گیری، آگاهی است. برای آگاهی باید اطلاعات موجود درباره ی موضوع تصمیم را گرد آوری و اطلاعات مؤثر در تصمیم گیری را انتخاب نمود؛ و بر اساس این اطلاعات، تصمیمات مختلفی را می توان نسبت به یك موضوع گرفت، تعیین و آثار و نتایج هر یك را ارزیابی كرد. در این صورت، تصمیمی كه در نهایت گرفته می شود آگاهانه و معقول خواهد بود.

حسابداری در ایران

حسابداری در ایران در حوزه نظری  رشد کمّی زیادی کرده‌است و پایه گذاری تحصیلات تکمیلی با این نگاه به حسابداری صورت گرفته و توسعه یافته‌است. با این وصف تعریفی از حسابداری در ایران غالب است که مضمون و محتوای آن صرف نظر از چینش یا تفاوت ظاهری الفاظ آن برای همه دانش آموختگان حسابداری ایران شناخته شده‌است. بر اساس این تعریف: حسابداری عبارت است از فرآیند شناسایی، جمع آوری، ثبت، طبقه بندی، تلخیص، گزارشگری، و تحلیل رویدادهای مالی یک شخصیت اقتصادی در یک دوره مالی معین بر اساس واحد پول ملی. این تعریف ترجمه کاملی است از تعاریف مختلفی که از حسابداری در عصر پازیتیویسم یعنی دهه‌های40الی 60 سده پیشین در دنیا رواج داشته‌است.

سید حسن سجادی نژاد و همچنین اسماعیل عرفانی و دکتر عزیز نبوی از بنیانگذاران حرفه حسابداری در ایران به شمار می‌روند که با تأسیس مدرسه عالی حسابداری شرکت ملی نفت و موسسه عالی حسابداری توانستند بیش از 6000دانش آموخته رشته‌های حسابداری و حسابداری دولتی و حسابرسی پرورش دهند.

 

تهیه کننده: محمدصادق ابراهیمی

آماده کردن برای سایت : مجتبی کمانکش

 

موضوع :
برچسب ها : حسابداری, نرم افزار حسابداری, فیلم آموزش نرم افزار حسابداری,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 31 مرداد 1395ساعت 16:03 توسط بابک | تعداد بازديد : 183 | |

رزومه نویسی ،کارآموزی و یادگیری نرم افزار حسابداری

بعد از فارغ التحصیلی ، موقع ورود به بازار کار حسابداری است. حق داریم. بعد از چند سال تحصیل در رشته حسابداری و یا رشته های مرتبط ، باید وارد بازار کار حسابداری شویم و از این راه امرار معاش کنیم.

معمولا اولین کار برای ورود به بازار کار، ارسال رزومه برای کارفرمایان است تا آنها با مطالعه رزومه کاری ما ، از ما برای مصاحبه شغلی دعوت کنند. حالا سوال اینجاست؟ چگونه رزومه کاری خود را تنظیم و برای کارفرما ارسال کنیم تا کارفرما را مجاب کنیم برای مصاحبه شغلی از ما دعوت به عمل بیاورد.

در این مقاله نکاتی را به صورت خلاصه خدمت شما عرض می کنیم و سپس فیلم آموزشی را معرفی می کنیم که تمام موارد ذکر شده را در خود دارد.

 

نکته اول در مورد رزومه نویسی مربوط به افرادی است که تازه از دانشگاه فارغ التحصیل شده اند و هنوز تجربه کار عملی ندارند. بیشتر روی سخن بنده در این مقاله با افرادی است که در رشته حسابداری و یا رشته های مرتبط با حسابداری درس خوانده اند و می خواهند برای پیدا کردن کار مناسب در زمینه حسابداری و مالی ، اقدام به ارسال رزومه کنند.

اول اینکه توصیه می شود که در طول دوران تحصیل، حتی اگر شده به صورت کارآموزی رایگان، در یک شرکت مشغول به کار شویم و کارهای حسابداری و یا مرتبط با حسابداری را در آن شرکت انجام دهیم. اینکار باعث می شود که شما در رزومه کاری خود ادعا کنید که مدتی به عنوان حسابدار در جایی مشغول به کار بوده اید و سابقه کار حسابداری دارید.

 

دوم اینکه سعی کنید با یک یا چند نرم افزار حسابداری کار کنید و با آنها آشنا شوید. نرم افزار های حسابداری معمولا شبیه هم هستند و خیلی تفاوتهای زیادی در نحوه ورود اطلاعات و یا گزارشگیری ندارند. ممکن است که در زمینه امکانات با هم متفاوت باشند ولی نرم افزار های حسابداری موجود در بازار ایران را که با هم مقایسه می کنیم می بینیم همه آنها دارای امکاناتی از قبیل تعریف کدینگ حسابداری ، ثبت و اصلاح سند حسابداری و گزارشات حسابداری را دارند که شامل ترازنامه و دفاتر حسابداری و مرور حسابها و ... می باشد.

در همین سایت شرکت داده پردازان ارگس فیلم های آموزشی حسابداری همراه با آموزش نرم افزار حسابداری باتیس قرار داده شده است که می توانید به صورت رایگان از سایت دانلود کرده و از آنها استفاده نمایید. برا یدانلود رایگان فیلم های آموزش نرم افزار حسابداری باتیس به لینک زیر بروید:

دانلود رایگان فیلم آموزش نرم افزار حسابداری باتیس

سومین مورد ، نوشتن رزومه به صورت حرفه ای است. رزومه خود را شیک و با کلاس و با محتوای کامل برای کارفرما ارسال نمایید. اینکه رزومه باید دارای چه محتوایی باشد به صورت کامل در فیلم آموزشی اصول رزومه نویسی آمده است که در این مقاله لینک آنرا برای شما قرار خواهم داد ولی در اینجا به طور مختصر برای شما مواردی را می نویسم.

اولین قسمت رزومه را به مشخصات خود اختصاص دهید. مواردی از قبیل نام و نام خانوادگی – سن و سال – شماره تلفن و آدرس ایمیل و آدرس محل سکونت

دومین قسمت رزومه را به سوابق تحصیلی خود اختصاص دهید. در این قسمت مدرک تحصیلی – رشته تحصیلی – گرایش رشته – نام دانشگاه – سال ورود و ... را مشخص نمایید.

در بخش سوم رزومه ، سوابق کاری خود را قرار دهید. در این قسمت باید بنویسید که چه شرکت هایی کار کرده اید و سمت شما در آن شرکت چه بوده است. آیا به عنوان مدیر مالی بوده اید و یا کاربر ساده نرم افزار حسابداری که فقط وظیفه ثبت فاکتور و سند حسابداری در نرم افزار حسابداری شرکت را به عهده داشته اید.

در بخش بعدی توانمندیهای تخصصی خود را ذکر می کنید. برای مثال در این قسمت تسلط و کار با نرم افزار حسابداری را می توانید ذکر کنید که یک امتیاز به حساب می آید. توانایی شما در کار با نرم افزارهای مرتبط با کار حسابداری مانند تسلط بر نرم افزار اکسل نیز امتیاز محسوب می شود.

در بخش بعدی توانمندیهای عمومی خود را می نویسید. مثلا تسلط بر انجام کار گروهی و مشارکت با بقیه قسمتهای سازمان

در بخش آخر رزومه نیز درخواست های خود از کارفرما را مطرح می کنید. مواردی مانند حقوق و مزایای درخواستی، یا محدودیت در زمان کار به خاطر مسائل مختلفی از قبیل دانشجو بودن و ...

امیدواریم که با رعایت نکاتی که در این مقاله به طور مختصر عنوان شد و دیدن فیلم آموزشی رایگان اصول رزومه نویسی که در سایت آموزش آنلاین شرکت داده پردازان ارگس قرار گرفته است بتوانید رزومه خوب و حرفه ای نوشته و برای کارفرما ارسال نمایید.

برای دیدن فیلم کامل "اصول رزومه نویسی" به صورت کاملا رایگان در وب سایت آموزش آنلاین شرکت داده پردازان ارگس روی لینک زیر کلیک نمایید.

ورودبه بازارکارمالی،اصول تنظیم رزومه حرفه ای

 

منبع : سایت شرکت داده پردازان ارگس

 

موضوع :
برچسب ها : رزومه نویسی, نرم افزار حسابداری, فیلم آموزش نرم افزار حسابداری,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 7 شهريور 1395ساعت 17:29 توسط بابک | تعداد بازديد : 167 | |

روش های ثبت موجودی و تاثیر آن در سود (زیان) شرکت

برای ثبت موجودی کالا در شرکت ها دو روش وجود دارد.

روش ثبت ادواری موجودی کالا (در اینجا بحث می شود)
روش ثبت دائمی موجودی کالا (در مقاله دیگری بحث می شود)
روش ثبت ادواری موجودی کالا :

درروش ثبت ادواری ، حساب موجودی کالادرطول دوره مالی گردش نداردو تا پایان دوره مالی ,تا قبل ازاصلاحات ,بدون تغییرباقی می ماند وسپس باانجام دوثبت اصلاحی ابتدا مبلغ موجودی کالا دراول دوره ازاین حساب حذف , سپس مبلغ موجودی کالای پایان دوره دراین حساب بدهکارمی شود.

امروزه با وجود نرم افزارهای حسابداری بسیار زیادی که در بازار وجود دارند ، معمولا از روش ثبت ادواری استفاده نمی شود و از ثبت دائمی موجودی کالا استفاده می شود.

سیستم ارزیابی ادواری موجودیها(Periodic Inventory system ):

در این سیستم مسائل انبارداری به صورت زیر است :

در اول دوره حساب معین موجودی کالا به میزان ارزش موجودی کالا در انبار بدهکار می شود.
هنگام خرید کالا، حساب معین خرید کالا بدهکار می شود و حساب معین موجودی کالا تغییری نمی کند.
هزینه های اضافی خرید کالا مانند حمل به حساب موجودی کالا گذاشته نمی شوند.
هنگام فروش و خروج کالا از انبار ، حساب موجودی انبار تغییر نمی کند.
بهای تمام شده کالای فروش رفته و موجودیهای پایان دوره انبار در پایان دوره مالی به هنگام تهیه صورتهای مالی محاسبه می شود.
در این روش موجودیهای آخر دوره شمارش شده و ارزش آن بر مبنای یکی از روشهای پذیرفته شده گردش بهای تمام شده تعیین می شود و حسابدارها با کسر کردن ارزش آن از بهای تمام شده کالای آماده برای فروش (که خود از موجودیهای اول دوره بعلاوه خرید طی دوره بدست می آید) بهای تمام شده کالای فروش رفته را محاسبه می نمایند:

ارزش کالای آماده برای فروش = ارزش موجودی در ابتدای دوره + خرید موجودی طی دوره

بهای تمام شده کالای فروش رفته = ارزش کالای آماده برای فروش منهای ارزش موجودی در پایان دوره

روشهای مختلف ارزیابی ادواری موجودیها به سه دسته کلی تقسیم می شود که عبارتند از:

1- روش اولین صادره از اولین وارده (FIFO)

2- روش اولین صادره از آخرین وارده (LIFO) (در حال حاضر قابل قبول نیست و نمی توان از آن استفاده نمود)

3- روش میانگین موزن (Weighted Average )

 

مثال: موجودی اول فروردین مساوی 20 واحد و بهای تمام شده یک واحد آن بالغ بر 100 ریال است. در طول این ماه 50 واحد از این کالا خریداری شده است که بشرح زیر می باشند که وارد انبار شده بودند:

 

تاریخ                           تعداد وارده  فی  مبلغ کل وارده  هزینه های حمل  

موجودی اول فروردین        20            100  2000      

خرید 11 فروردین             20            105  2100             100 ریال هزینه حمل

خرید 15 فروردین             10            110  1100             60 ریال هزینه حمل

خرید 30 فروردین             20            120  2400             150 ریال هزینه حمل


 

جمع                            70                    7600             310 ریال

 

 

 بنابراین تا حالا حسابها به صورت زیر در دفاتر ثبت شده اند:

حساب                  شرح                                 بدهکار                       بستانکار

موجودی کالا            موجودی اول دوره                  2000                     

حساب خرید کالا       خرید 11 فروردین                  2100

حساب خرید کالا       خرید 15 فروردین                  1100

 حساب خرید کالا      خرید 30 فروردین                  2400  

هزینه های حمل       جمع هزینه های حمل            310

 

توجه کنید که طرف حساب بستانکار در ثبت های بالا می تواند مختلف باشد که ما در اینجا ثبت نکرده ایم.


از 70 واحد کالای خریداری شده بالا، 40 واحد آن در طول فروردین  بفروش رفته است و 30 واحد از آن باقی مانده است صورت ریز فروشهای ماه بشرح زیر می باشد:

تاریخ                         تعداد صارده            فی              مبلغ کل صارده            

فروش 5 فروردین          10                      130             1300

فروش 12 فروردین         20                     130             2600

فروش 15 فروردین         5                       130             650

فروش 21 فروردین         5                       140              700


 

جمع                          40                                       5250

  

 

فروش های بالا دارای ثبت های خاص در حسابداری فروش هستند که مورد بحث ما نیست و قیمت های ذکر شده در جدول بالا هم نباید ما را گمراه کند و فکر کنیم که در حسابداری انبار تاثیری دارند زیرا آنها قیمت فروش هستند. حالا به بحث خود بر می گردیم.


شرکت فوق برای ارزیابی 30 واحد کالای خود که در انبار مانده است ناگزیر است از یکی از روشهای ادواری قیمت گذاری بهره جوید.

در اینجا ما به سه روش LIFO ، Weighted Average ، FIFO ، ارزش موجودی پایان دوره و به تبع آن بهای تمام شده کالای فروشی رفته و اثرات محاسبه سه روش بر سود آوری را محاسبه خواهیم کرد:

برای خواندن بقیه این مقاله و همچنین مقالات مشابه دیگر از طریق لینک زیر به وب سایت شرکت داده پردازان ارگس مراجعه نمایید.

 

روش های ثبت موجودی و تاثیر آن در سود (زیان) شرکت

 

موضوع :
برچسب ها : ثبت ادواری موجودی کالا, نرم افزار حسابداری, ارگس,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 21 شهريور 1395ساعت 17:04 توسط بابک | تعداد بازديد : 147 | |

سفارشی سازی در نرم افزار حسابداری

یکی از دغدغه های سازمانها در انتخاب و خرید نرم افزار حسابداری و یا نرم افزار اتوماسیون اداری بحث سفارشی سازی این گونه نرم افزار هاست.

مسلما زمانی که یک نرم افزار حسابداری و یا نرم افزار اتوماسیون اداری و یا هر نرم افزار دیگری را تهیه می کنید چند حالت ممکن است که پیش بیاید. یک حالت اینکه آن نرم افزار بسیار کوچک وساده باشد و اصلا نیازی به سفارشی سازی نداشتهه باشد. مثلا نرم افزار راس گیری چک که شرکت داده پردازان ارگس به بازار ارائه کرده است یک نرم افزار بسیار ساده است کهه  نیازی به سفارشی سازی و یا حتی پشتیبانی هم ندارد.

ولی نرم افزار حسابداری باتیز و یا نرم افزار اتوماسیون اداری قلم را در نظر بگیرید. این نرم افزارها آنقدر گسترده و بزرگ هستند که ممکن است برای کسب و کارها نیاز به سفارشی سازی داشته باشند. یکی از مواردی که در انتخاب بهترین نرم افزار حسابداری برای سازمان باید مد نظر باشد همین قابلیت سفارشی سازی نرم افزار است.

 

سفارشی سازی در نرم افزارها می تواند به دو صورت انجام شود. یکی از صورتهای ممکن این است که یک نرم افزار به صورت یک فریم ورک قابل توسعه در اختیار کاربران قرار گیرد و کاربران بدون نیاز به شرکت تولید کننده، می توانند نرم افزار را سفارشی کنند البته این سفارشی سازی محدود بوده و در حیطه همان ابزارهایی است که در اختیار کاربر قرار می گیرد.

مثلا یک نمونه کوچک از این نوع نرم افزار ها نرم افزارهای BPMS است که می توان توسط آنها یک سیستم را از صفر تا صد توسعه داد. البته این توسعه محدود بوده و نمی توان مسائل پیچیده را با آنها پیاده سازی نمود. 

نمونه کوچکتر که در اکثر نرم افزار های حسابداری و نرم افزار اتوماسیون اداری وجود دارد امکان سفارشی سازی چاپ و گزارشات در نرم افزارها می باشد. نرم افزار حسابداری بیت و نرم افزار حسابداری سما و نرم افزار حسابداری باتیز و نرم افزار اتوماسیون اداری قلم این ویژگی را دارند و کاربر می تواند چاپ های سیستم را به دلخواه خود سفارشی سازی نماید.

 

در صورت دوم شرکت تولید کننده نرم افزار قبول می کند که نرم افزار حسابداری و یا نرم افزار اتوماسیون اداری را برای مشتری یا کاربر سفارشی سازی نماید. در این صورت محدودیتی در سفارشی سازی وجود ندارد و تقریبا سیستم تولید شده کاملا به دلخواه کاربر سفارشی می شود. 

سفارشی سازی یکی از مواردی است که هزینه زیادی برای مشتری دارد و مشتری باید هزینه آنرا تقبل نماید. این هزینه باید متناسب با رفع نیازهای مشتری باشد. بنابراین مشتری نباید هر نیازی را اعلام نماید تا شرکت تولید کننده نرم افزار آنرا سفارشی سازی نماید.

 

موضوع :
برچسب ها : نرم افزار حسابداری, اتوماسیون اداری,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 17 بهمن 1395ساعت 17:19 توسط بابک | تعداد بازديد : 92 | |

سرویس‌های وب آمازون و راز موفقیت فروشندگان آنلاین

غول تجارت الکترونیک، آمازون، در سه ماهه آخر دوره مالی سال گذشته خود ، ۳۲ میلیارد دلار (۲۵.۶ میلیارد یورو) در سراسر جهان فروش داشته است. این امر نشان می دهد که این شرکت تجارت الکترونیک موفقیت زیادی را کسب نموده است. 

مطابق اطلاعات و گزارشات منتشر شده در این زمینه ، شش میلیارد دلار از فروش سه ماهه آخر آمازون مربوط به بخش رسانه، ده میلیارد دلار آن مربوط به فروش خارج از آمریکای شمالی و ۲۳ میلیارد دلار آن مربوط به محصولات الکترونیک و سایر کالاها بود که همه چیز از وسایل بازی و ... را شامل می‌شود.

به گزارش گروه تجارت الکترونیک ارگس ، آمازون بزرگترین فروشگاه اینترنتی جهان است که توانسته بیش از 32 میلیارد دلار فروش داشته باشد. 

به نظر می‌رسد شرکت آمازون خیلی فراتر از کسب و کارهای ساده عمل کرده است. وقتی این شرکت به شما چیزی می‌فروشد، ظرف کمتر از یک ساعت، آن را به شما تحویل می‌دهد، مثلاً غذای سفارشی از رستوران و حتی محتوای دیجیتالی که در تلویزیون تماشا می‌کنید یا در تلفن همراه خود گوش می‌کنید نیز شامل این خرید می‌شود.

این نکته را هم باید مورد نظر قرار داد که این شرکت، یک کسب و کار سخت‌افزاری نیز دارد که با استفاده از آن و با کمک آن توانسته است بسیاری از شرکت‌های دیگر را پشت سر بگذارد. 

اما بزرگترین فروشگاه اینترنتی جهان یعنی شرکت آمازون بخش دیگری هم دارد که احتمالاً خبر کمی از آن دارید. این بخش از آمازون، مسئول یک‌دهم از کل درآمد شرکت است. درآمد عملیاتی این بخش یعنی مقدار پولی که بخش مذکور پس از محاسبه هزینه‌ها وارد صندوق آمازون می‌کند، چنان هنگفت است که باعث می‌شود بخش‌های دیگر، چندان به چشم نیایند.

بخش مذکور که یکی از کانون‌های قدرت این شرکت به حساب می آید و سهم درآمدی غیرقابل مقایسه ای با سایر بخش های آمازون دارد، در حقیقت همان بخش "سرویس‌های وب آمازون" یا ای.دبلیو.اس (AWS) است. در توضیح عملکرد این بخش از شرکت، باید افزود که سرویس‌های رایانش ابری را به خود آمازون و سایر شرکت‌ها می‌فروشد.

سرویس های ابری ، سرویس هایی مبتنی بر ابر هستند. اگر بخواهید در این مورد اطلاعات بیشتری کسب کنید باید بگویم که در مورد استفاده از نرم افزارها ، گاهی اوقات شما نرم افزاری را خریداری می کنید و آنرا بر روی کامپیوتر خود نصب می کنید و از آن استفاده می کنید. ولی گاهی آنرا اجاره می کنید. یعنی در حقیقت آن نرم افزار بر روی یک سرور نصب شده و شما قسمتی از آن را اجاره می کنید. درباره سرویس ابری بعدا توضیحاتی خوهد آمد. 

شرکت داده پردازان ارگس نرم افزار حسابداری باتیز خود را به صورت تحت وب و به صورت ابری می تواند در اختیار علاقمندان قرار دهد.

اکنون همه کاربران و سازمان‌ها می‌توانند در زمینه فضای مورد نیاز برای ذخیره‌سازی اطلاعات (مانند ایجاد یک پایگاه داده بزرگ، فضای ذخیره‌سازی و همچنین برای میزبانی یک وب‌سایت) و یا کسب قدرت پردازش بزرگ برای اجرای نرم‌افزارهای پیچیده از راه دور، پهنای باند خریداری کنند و از سرویس‌های آمازون استفاده نمایند.

بخش ای.دبلیو.اس برای شرکت‌ها و افراد مختلف با نیازمندیهای گوناگون ، این امکان را فراهم می‌کند که زحمت خرید و راه‌اندازی سخت‌افزارها را به خود ندهند و حتی این اجازه را به آنها می‌دهد که فقط برای مواردی که واقعاً از آن استفاده می‌کنند، پول پرداخت کنند.

 

 

موضوع :
برچسب ها : نرم افزار حسابداری,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 23 بهمن 1395ساعت 18:08 توسط بابک | تعداد بازديد : 83 | |

حداقل دستمزد سال 96 زیر یک میلیون می‌ماند

بر اساس گزارش گروه نرم افزار ارگس طی یک ماه آینده شورای عالی کار طی جلسه ای درباره حداقل دستمزد کارگران در سال 96 تصمیم گیری و آنرا تعیین و ابلاغ خواهد کرد. این شورا همچنین تصمیماتی پیرامون میزان افزایش سنوات نیروی کار در سال ۹۶، حق اولاد، بن نقدی، حق مسکن، حداقل مزد روزانه در سال آینده و … خواهد گرفت.

در سال های گذشته، موضوع افزایش دستمزد مشمولان قانون کار به یکی از چالش برانگیزترین مسائل در محیط کار ایران و روابط بین نیروی کار و کارفرمایان تبدیل شده است.

از یک طرف کارگران نسبت به حقوق و مزایای دریافتی خود انتقاد دارند و آنرا برای گذران امور زندگی خود کافی نمی بینند و از طرف دیگر نیز کارفرمایان خصوصی می گویند که پرداخت دستمزد بیشتر از این مقدار در توان آنها نیست. 


به گزارش ارگس ، وجود این اختلاف نظرها درباره دستمزدها، باعث شده تا هر ساله حدود سه ماه چانه زنی بین نمایندگان کارگری و کارفرمایی و دولت پیرامون میزان و چگونگی افزایش حقوق های سال جدید برگزار شود ولی در نهایت نیز تصمیماتی گرفته شود که هیچ یک از طرفین از آن تصمیمات رضایت کامل نداشته باشند.

اکنون در روزهای پایان سال ۹۵ گزارشات و صحبت ها نشان از آن دارد که روال جلسات تعیین دستمزد سال 96 مشمولان قانون کار نیز مثل سال های گذشته است و گروه های کارگری و کارفرمایی مشغول چانه زنی و مذاکره هستند.

کارگران عقیده دارند که مشکلات بنگاه ها، سوء مدیریت در برخی واحدها، واردات بی رویه و در برخی موارد قاچاق کالاهای غیرضروری به کشور و عدم حمایت جدی دولت ها از تولید باعث شده است تا معیشت نیروی کار تضعیف شده و هر ساله مصلحت اندیشی ها به جای اجرای قانون، در تعیین حقوق و دستمزد نیروی کار اعمال شود.

مقامات و مسئولان کارگری می گویند مخارج زندگی در شهرها حدود ۳ میلیون تومان است ولی حداقل دستمزد میلیون ها کارگر زحمت کش فقط ۸۱۲ هزار تومان است.

ماده ۴۱ قانون کار که به صورت ویژه به موضوع تعیین دستمزد مشمولان این قانون اختصاص دارد می گوید، حداقل حقوق و دستمزد سالیانه کارگران بر مبنای نرخ تورم تعیین می شود. 

نرخ تورم بهمن ماه سال 94 فقط ۱۲,۶ درصد بود ولی شورای عالی کار حداقل دستمزد کارگران در سال 95 را به میزان ۱۰۰ هزار تومان افزایش داد. یعنی حداقل دستمزد سال 95 نسبت به سال گذشته ۱۴ درصد افزایش یافته است.


بر اساس گزارشات رسمی که نرخ تورم را در سال 95 حدود ۸,۷ درصد ارزیابی می کنند، این احتمال که دولت و شورای عالی کار بخواهند افزایش مزد سال آینده کارگران را به میزان امسال افزایش دهند هم کاهش یافته است.

بنابراین حسابداران در نرم افزار حسابداری یکپارچه که دارای زیر سیستم حقوق و دستمزد است ، باید برای تمامی کارکنان شرکت های خصوصی یک حکم کارگزینی جدید ثبت نمایند و در آن افزایش حقوق را لحاظ نمایند. از آن به بعد تمام محاسباتت حقوق و دستمزد که در نرم افزار حسابداری انجام می شود بر اساس حقوق و دستمزد جدید تعیین شده از سوی شورای عالی کار می باشد.

در نهایت اگر فرض کنیم که شورای عالی کار ، میزان رشد حقوق و دستمزد در سال آینده را نیز مانند امسال در نظر بگیرد ، افزایش ۱۱۳ هزار تومانی حاصل می شود و حداقل حقوق و دستمزد که باید در نرم افزار حسابداری لحاظ کرد به ۹۲۵ هزار و ۷۰۰ تومان می رسد.

نکته آخر اینکه، حداقل حقوق و دستمزد کسانی که حداقل حقوق و دستمزد را دریافت می کنند زیر یک میلیون تومان خواهد بود که جمعیتی حدود 40 میلیون نفر را شامل خواهد شد. این در حالی است که مخارج زندگی در شهرها و به ویژه کلان شهرها در حال حاضر حدود ۳ برابر این میزان یعنی 3 میلیون تومان می باشد.

موضوع :
برچسب ها : نرم افزار حسابداری,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 30 بهمن 1395ساعت 16:53 توسط بابک | تعداد بازديد : 101 | |

هفت قانون برای موفقیت داشبوردها

اکثر مدیران اجرایی سازمان‌ها، خواهان داشبوردها یا همان گزارشات مدیریتی هستند؛ به این دلیل که داشبوردها زیبا و جذابند و مهمترین کار آنها تبدیل داده‌های عددی ملال‌آور به نمودارهای زیبا و مفهومی هستند. 

ولی چه تعداد از مدیران یک سازمان دقیقاً می‌دانند که داشبورد (گزارشات مدیریتی) برای چیست و بایستی چگونه باشد؟ و چه نیازهایی از سازمان را برآورده می سازد؟ و اصولا بین وجود و عدم وجود گزارشات مدیریتی در سازمان چقدر تفاوت وجود دارد؟  

مسئله اینجاست که هر کسی تصور می‌کند که می‌تواند داشبورد بسازد و یا این‌که حداقل می داند که داشبورد می‌بایست به چه صورتی باشد. خیلی از افراد به جای اینکه در مورد نحوه وجود داشبود بپرسند، فکر می کنند که مفهوم داشبورد را کامل می دانند. 

در این مقاله ، تعدادی از اصولی که در ساخت داشبورد می‌بایست به آنها توجه شود، شرح داده می شود.

کارهایی که نباید انجام دهید

خیلی از مدیران مالی و بازرگانی در شرکت ها بر اساس اطلاعات خامی که از گزارشات نرم افزار حسابداری موجود دریافت می کنند اقدام به رسم نمودارهای گرافیکی توسط اکسل می کنند. در حقیقت برای خودشان یک سری گزارشات خلاصه شده از اطلاعات بدست آمده از نرم افزار حسابداری در اکسل درست کرده اند. این افراد فکر می کنند که با ورود یک نرم افزار داشبورد یا همان گزارشات مدیریتی باید عینا گزارشات و نمودارهای اکسل را در آن نرم افزار داشبورد دوباره بازسازی نمایند.

شما این اشتباه را تکرار نکنید. یک داشبورد را بر اساس یک گزارش صفحه گسترده‌ موجود (مثلا یک فایل اکسل) نسازید و نمودارها، گراف‌ها و پس‌زمینه‌های موجود در فایل اکسل خود را در داشبوردتان دوباره پیاده سازی نکنید. خارج از چارچوبی که سبک‌های کلاسیک و عادی اکسل در اختیار شما می‌گذارد، فکر کنید.

قرار نیست که داشبورد به مهم‌ترین و اصلی‌ترین ابزار تحلیل داده‌ها تبدیل شود. این یک اشتباه رایج است که اکثر مدیران مالی و حسابداری و دیگر مدیران ارشد سازمان به آن دچار می‌شوند.

با وجود آنکه داشبوردها، ابزاری ویژه برای تصمیم‌سازی بهینه هستند، ولی به تنهایی پاسخ‌گوی تمامی نیازهایتان در کار نبوده و نمی‌تواند مشکلات عظیم را حل و فصل نماید.

باید به این فکر باشید که چگونه داشبوردها می‌توانند با سایر ابزارها و فرآیندهای کسب‌وکار موجود، یکپارچه شده و آن‌ها را پشتیبانی نمایند.

باید پیش از طراحی گرافیکی داشبود و یا گزارشات مدیریتی ، متریک‌های مورد نیاز سازمان خود را شناسایی نمایید. برای مدیران بسیار وسوسه برانگیز است که دست به طراحی داشبورد بزنند و شکل و چگونگی آن را تعیین کنند، چرا که این مرحله جذاب به نظر می‌رسد.

اما ابتدا باید بدانیم که از داشبورد چه می خواهیم و داشبورد قرار است که چه امکاناتی به ما بدهد و چه نیازهایی را برای ما برآورده نماید و سپس در مورد جلوه‌های گرافیکی تصمیم گرفته و مناسب‌ترین را انتخاب نماییم.

یک داشبورد باید چنین باشد

اگر لازم است شرحی در مورد داشبورد و کارکردهای آن به کاربران بدهید. به آنها بگویید که دقیقا از داشبورد چه می خواهید تا بتوانند دوباره آن را به بهترین وجه برای شما طراحی کنند.

موضوع :
برچسب ها : نرم افزار حسابداری,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 3 اسفند 1395ساعت 17:10 توسط بابک | تعداد بازديد : 83 | |

جایگزینی کد حساب در نرم افزار حسابداری باتیز

جایگزینی کد حساب در نرم افزار حسابداری باتیز

یکی از مواردی که در نرم افزارهای حسابداری ممکن است که کاربرد داشته باشد و در برخی موارد ضروری نیز به نظر می رسد امکان تغییر کدینگ حسابداری است. 

در اینجا چند مثال می آوریم که این نیاز را بهتر روشن نماید. 

فرض کنیم که شما با یک نرم افزار حسابداری کار می کنید و در یک سرفصل حسابداری که زیر مجموعه حسابهای دریافتنی است سند زده اید. حالا می خواهید به این سرفصل یک یا چند تفضیلی اختصاص دهید. الان شما با این مساله مواجه هستید که سرفصل مذکور در سطح معین در اسناد حسابداری گردش پیدا کرده است و از این به بعد قرار است که به آن تفضیلی اختصاص داده شود.

اکثر نرم افزارهای حسابداری موجود در بازار این امکان را به شما نمی دهند. و شما برای انجام اینکار باید سندهای حسابداری که قبلا ثبت کرده اید را حذف کنید. در خوشبینانه ترین حالت اگر نرم افزار حسابداری اجازه انجام چنین کاری را به شما بدهد شما مجبور خواهید شد که تمام اسناد حسابداری قبلی را به صورت دستی اصلاح نموده و انجام اینکار برای شما بسیار پرهزینه خواهد بود.

در نرم افزار حسابداری باتیز علاوه بر اینکه شما می توانید در هر زمانی که لازم باشد کدینگ حسابداری خود را تغییر دهید، می توانید با استفاده از ابزار جایگزینی کد حساب ، اسناد قبلی را به صورت اتوماتیک و در کمترین زمان ممکن اصلاح نمایید.

برای اینکار به روش زیر عمل می کنیم.

1- ابتدا باید وارد نرم افزار حسابداری باتیز شوید و به قسمت مالی / حسابداری مالی وارد شوید.

نرم افزار حسابداری باتیز

 

2- از منوهای باز شده گزینه جایگزینی کد حساب را انتخاب نمایید.

 

بعد از انتخاب منوی بالا فرم جایگزینی کد حساب در نرم افزار حسابداری باتیز نمایش داده می شود که در زیر به آیتم های موجود در این فرم می پردازیم.

اطلاعات سال مالی 

نرم افزار در این قسمت اطلاعات سال مالی فعلی را نمایش می دهد. در این قسمت می توان محدوده تاریخی را مشخص نمود. از تاریخ و تا تاریخ را مشخص می کنیم.

در نهایت بعد از رویت اسناد حسابداری و مطمئن شدن از اینکه می خواهید جابجایی کد حساب را انجام دهید با زدن دکمه تایید جابجایی کدهای حسابداری در اسناد حسابداری مورد نظر جایگزین خواهند شد.

 متن کامل این مقاله را در سایت شرکت داده پردازان ارگس می توانید توسط لینک زیر مشاهده نمایید.

جایگزینی کد حساب در نرم افزار حسابداری باتیز

 

موضوع :
برچسب ها : نرم افزار حسابداری باتیز - نرم افزار حسابداری یکپارچه - نرم افزار حسابداری ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 17 دی 1396ساعت 17:46 توسط بابک | تعداد بازديد : 75 | |


صفحه قبل 1 2 صفحه بعد