تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
وبلاگ من

وبلاگ من

مطالب مفید و کاربردی

چگونه نرم‌افزار حسابداری مناسب انتخاب کنیم

 چگونه نرم‌افزار حسابداری مناسب انتخاب کنیم

 

  در گذشته، حسابداری فرآیندی مبتنی بر کاغذ بود و معمولا حسابداران از دفاتری قطور استفاده می‌کردند تا بتوانند اطلاعات مالی ضروری کسب‌و‌کار را ثبت کنند اما در عصر دیجیتال، حتی کسب‌و‌کارهای کوچک نیز می‌توانند از طیف گسترده نرم‌افزارهای حسابداری موجود در بازار استفاده کنند.

این طیف گسترده نرم افزارهای حسابداری، نه تنها خطاهای انسانی در محاسبات را کاهش می‌دهند بلکه می‌توانند منبع اطلاعات وسیعی باشند که به شکل‌دهی دیدگاه شما از کسب‌و‌کار کمک می‌کند؛ از پیش‌بینی میزان تولید و فروش در ماههای آتی گرفته تا شناسایی اقلامی که بیش از حد نیاز تولید شده و سرویس‌هایی که کمترین سودآوری را برای کسب‌وکار شما داشته‌اند و مانند آن . اما در میان انفجاری از ارائه محصولات نرم‌افزاری پیچیده و برنامه‌های آنلاین، یافتن نرم‌افزاری که امکانات آن بیشترین انطباق را با کسب‌و‌کار شما داشته ‌باشد می‌تواند به یک چالش تبدیل شود.

به منظور انتخاب یک نرم‌افزار مناسب باید درکی مناسب از برخی از اصول حسابداری در کسب‌و‌کار خاص خود داشته باشید همچنین دیدگاهی مناسب نسبت به نیازهای حسابداری در کار خود و ارزیابی مناسب از محصولات موجود. انواع محصولات حسابداری موجود طیف نرم‌افزارهای موجود برای کسب‌و‌کارهای کوچک و متوسط مرتبا درحال رشد است اما در حال حاضر چند دسته کلی برای انتخاب از میان آن‌ها وجود دارد:

- بسته حقوق و حسابداری برای کسب‌وکارهای کوچک

- برنامه‌های نرم‌افزاری مدیریت کسب‌و‌کار

- برنامه‌های کاربردی آنلاین تحت وب

- نرم‌افزارهای رایگان.

در زیر به شرح هر دسته و ذکر نمونه‌هایی از محصولات محبوب در هر گروه می‌پردازیم:

الف) برنامه حقوق و حسابداری برای کسب‌وکارهای کوچک بسیاری از محصولات پرفروش در این گروه قرار دارند که از طریق ایجاد ابزارهای حسابداری، گزارشاتی که برای استفاده از اطلاعات مالی خود به آن‌ها نیاز دارید را فراهم می‌کنند که پاسخگوی اغلب نیازهای کسب‌و‌کارهای کوچک هستند.

از پرفروش‌ترین آن‌ها در خارج از کشور می‌توان به QuickBooks Intuit اشاره کرد که در ورژن‌های مختلف موجود است و نسخه‌ای از آن را می‌توان در بخش add-ons در فایرفاکس یافت. Peachtree . یکی دیگر از محصولات محبوب و پرفروش در این زمینه است.

در ایران نرم افزار هایی مانند : - هلو محصول شرکت طرفه نگار - سپیدار محصول شرکت سپیدار سیستم - قیاس محصول گروه نرم افزاری سیاق - سما (سیستم مالی ارگس ) محصول شرکت داده پردازان ارگس جزء نرم افزار های محبوب می باشند که برای کسب و کارهای کوچک طراحی و تولید شده اند.

ب) نرم‌افزارهای مدیریت کسب‌و‌کار در این گروه نرم‌افزارهایی با قیمت بالا‌تر و امکانات بیشتر قرار می‌گیرد که معمولا شامل دیگر توابع مالی که در پیگیری مناسب کسب‌و‌کار نیاز دارید نیز می‌شود مانند کنترل موجودی، مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)، صدور صورت‌حساب، خرید و حتی مدیریت منابع سازمانی (ERP) از محبوب‌ترین نرم افزار‌ها در این حوزه در خارج از کشور می‌توان به netsuite و SAP و Oracle و Microsoft Nav اشاره کرد که هر آنچه را در حوزه مالی بدان نیاز دارید در یک جا گرد آورده‌ است.

در ایران نیز نرم افزارهایی مانند : - همکاران سیستم - تدبیر محصول پردازش موازی سامان - رایورز - نرم افزار حسابداری باتیس محصول شرکت داده پردازان ارگس دارای امکانات وسیعی هستند که می توانند بهترین گزینه ها برای کسب و کارهای بزرگتر باشند.

ج) نرم‌افزارهای رایگان برخی شرکت ها برای نفوذ در بازار و گسترش کسب و کار خود تمام یا بخشی از نرم افزار خود را به صورت رایگان ارائه می کنند. اگر چه باید در مورد استفاده از نرم‌افزارهای رایگان محتاطانه عمل کرد ولی گاهی اوقات می بینیم که شرکت های معتبر نیز برای مدتی محدود نرم افزار خود را به صورت رایگان ارائه می کنند که فرصت مناسبی برای کسانی است که می خواهند در هزینه هایشان صرفه جویی کنند. در ایران شرکت چارگون که معروفترین شرکت تولید کنند اتوماسیون اداری است و از نظر بنده برند اول بازار ایران است نرم افزار اتوماسیون اداری خود را به صورت کاملا رایگان ارائه می کرد. ولی نرم افزاری که ارائه می کرد یکی از بهترین نرم افزارهای موجود در بازار بود و پشتیبانی قوی نیز ارائه می کرد. البته پشتیبانی آن رایگان نبود ولی به هر حال مشتری در ابتدای کار هزینه بالایی پرداخت نمی کرد و بسیار به صرفه بود. در ایران شرکت داده پردازان ارگس اقدام به ارائه نرم افزار حسابداری مالی به صورت رایگان کرده است. برای دریافت نرم افزار و کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت شرکت داده پردازان ارگس مراجعه نمایید .http://argess.ir

نخستین گام در انتخاب نرم‌افزار حسابداری این است که نیازهای حسابداری خود را بشناسید  به آنالیز مناسب نیازهای مدیریتی و مالی خود بپردازید. در این راستا باید به سوالات واضح و سوالاتی که شمارا به فکر وا می‌دارد پاسخ دهید، برنامه‌ریزی و صرف زمان مناسب در این مرحله باعث می‌شود به این زودی نیازی به تغییر نرم‌افزار خود نداشته ‌باشید. چه چیزهایی باید در مورد کسب‌و‌کار خود بدانید؟ قبل از هر چیز باید مطمئن شوید که سواد مالی شما در حد مطلوبی قرار دارد، چرا که بسیاری این تصور اشتباه را دارند که لازم نیست در مورد حسابداری مالی چیزی بدانند چرا که نرم‌افزار به جای آن‌ها این کار را انجام‌ می‌دهد .

روش‌های زیادی وجود دارد که یک مدیر می‌تواند در زمینه اطلاعاتی که کسب‌و‌کار وی نیاز به نگهداری دارد تا بر مبنای آن تصمیمات صحیح بگیرد و گزارش‌هایی که باید تهیه شود اطلاعات کسب کنند. مانند خواندن کتاب، گذراندن کلاس‌های مرتبط با این موضوع و سرچ در اینترنت. موضوع مورد توجه دیگر نوع کسب‌و‌کار شماست که باید متناسب با آن اطلاعات خاصی را نگهداری کنید. برای مثال اگر شما یک تولیدکننده هستید باید در مورد لیست کالا، ادارهٔ بخش‌ها و کارگران اطلاعات کافی داشته باشید یا یک کیلینیک نیاز به برنامه‌ای خاص در زمینه صدور صورت‌حساب مربوط به شرکت‌های بیمه دارد البته ممکن است بسیاری از مدیران این کار را بر عهده مشاوران بگذارند. با حسابدار و کارکنان خود صحبت کنید اگر در کسب‌و‌کار خود دارای حسابدار یا مشاور هستید بهتر است قبل از هرگونه اقدامی با این افراد متخصص مشورت کنید. اکثر آن‌ها تجربه کار با افراد و مشاغل مشابه شما را داشته‌اند و به‌خوبی نوع کسب‌و‌کار شما و نیازهای مرتبط با آن را می‌شناسند در نتیجه قادرند نرم‌افزاری را به شما معرفی کنند که از طریق آن، اطلاعاتی که در حوزه محاسبات مالی شرکت بدان‌ها نیاز دارید به بهترین شکل جمع‌آوری می‌شود.

در فرآیند حسابداری شرکت شما، توجه به بخش IT، تقریبا به اندازه حسابداری اهمیت دارد، چرا که باید امکانات سخت‌افزاری خود را نیز به‌ خوبی بشناسید. بسته نرم‌افزارهای حسابداری از دیتابیس‌های بزرگی استفاده می‌کنند و معمولا شامل چندین دیتاتیبل است که با هم کار می‌کنند بنابراین قبل از هر چیز امکانات سخت‌افزاری خود را بررسی کنید چرا که با افزایش اطلاعات حسابداری که معمولا به سرعت اتفاق می‌افتد، فضای سخت‌افزاری بیشتری برای ذخیره این اطلاعات لازم می‌شود.

برای خواندن بقیه این مطلب به آدرس زیر مراجعه نمایید:

چگونه نرم‌افزار حسابداری مناسب انتخاب کنیم

موضوع :
برچسب ها : راس گیری و چاپ چک ، حسابداری پیمانکاری ، نرم افزار حسابداری ، نرم افزار بهای تمام شده ، نرم افزار اتوماسیون اداری ، نرم افزار crm ، نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 29 خرداد 1395ساعت 20:02 توسط بابک | تعداد بازديد : 162 | |

راس گیری چک

 

  1. راس گیری چک چیست ؟
  2. راس گیری چک چه کاربردی دارد؟
  3. یک مثال از راس گیری چک
  4. نرم افزار راس گیری چک محصول شرکت داده پردازان ارگس (بزودی به صورت رایگان تقدیم می شود.اطلاع رسانی از طریق سایت شرکت داده پردازان ارگس انجام خواهد شد. دوستان می توانند در سایت ثبت نام کنند.)

 

راس گیری چک چیست ؟

راس گيري چك ، روش محاسبه سررسيد واقعي تعدادي چك با مبالغ مختلف و در تاريخهاي مختلف مي باشد.

فرض كنيد مي خواهيم در يك معامله با استفاده از چكهاي با مبلغ و تاريخ های مختلف ، مبلغ یک ميليون ريال را براي 30 روز بعد پرداخت كنيم، مي توانيم از راس گيري استفاده نموده و چكها را طوري انتخاب كنیم كه راس كلي آنها تاريخ مورد نظر باشد.

 

راس گیری چک دو کاربرد دارد.

یکی برای زمانی که می خواهیم وجه فاکتوری را بگیریم و با مشتری قرار می گذاریم که وجه فاکتور را مثلا 30 روزه به ما بدهد.

و دیگری زمانی که چک/چکهایی را اصطلاحا قبل از سررسید تبدیل به پول نقد می کنیم. یعنی چک / چکها را می فروشیم. مثلا یک چک یا چند چک با تاریخ سررسید آینده داریم و آنها را به یک بازاری می دهیم و پول نقد دریافت می کنیم. در این حالت درصدی از پول را به عنوان اسکونت کسر می کنیم.

 

مثال هایی از راس گیری چک

مثال 1: در تاریخ 10/01/94 مقداری کالا به مبلغ یک میلیون ریال می فروشیم و قرار می گذاریم که مبلغ آنها را 30 روزه از خریدار دریافت نماییم. در این حالت می توانیم به صورتهای زیر از مشتری پول را دریافت کنیم.

حالت اول – یک چک به مبلغ یک میلیون ریال به تاریخ 30 روز بعد از مشتری بگیریم

و یا اینکه :

حالت دوم - سه چک به تاریخها و مبالغ زیر از مشتری دریافت کنیم:

چک شماره 1 به تاریخ  20/01/94 به مبلغ 400 هزار ریال

چک شماره 2 به تاریخ 20/02/94 به مبلغ 400 هزار ریال

چک شماره 3 به تاریخ 27/02/94 به مبلغ 200 هزار ریال

راس گیری چکهای بالا به صورت زیر انجام می شود.

اختلاف روزهای بین تاریخ فاکتور و چکها را محاسبه می کنیم و آنرا را در مبلغ چک ضرب می کنیم .

اعداد بدست آمده را با هم جمع می کنیم تا یک عدد کلی بدست آید

عدد کلی بدست آمده را بر مبلغ فاکتور تقسیم می کنیم تا راس چکها بر اساس تعداد روز بدست آید.

با این روش داریم:

چک شماره 1 - 10 روز با تاریخ فاکتور اختلاف دارد و مبلغ چک 400 هزار ریال است بنابراین عدد بدست آمده می شود:

400,000 * 10 = 4,000,000

چک 2 – 41 روز با تاریخ فاکتور اختلاف دارد و مبلغ چک 400 هزار ریال است بنابراین عدد بدست آمده می شود :

400,000 * 41 = 16,400,000

برای چک شماره 3 هم داریم:

200,000 * 48 = 9,600,000

بنابراین جمع کل برابر عدد زیر خواهد بود:

4,000,000 + 16,400,000 + 9,600,000 = 30,000,000

عدد بدست آمده را اگر بر مبلغ یک میلیون ریال تقسیم کنیم عدد 30  بدست می آید . یعنی ما مبلغ یک میلیون ریال را به صورت 30 روز داریم دریافت می کنیم.

 

برای محاسبه راس چکها به روش زیر یک جدول درست می کنیم که محاسبات راحتتر باشد.

جدول راس گیری چکها

تاریخ مبداء (تاریخ فاکتور) : 10/01/94

شماره چک

تاریخ چک

مبلغ چک

تعداد روز

عدد به دست آمده

1

20/01/94

400,000

10

4,000,000

2

20/02/94

400,000

41

16,400,000

3

27/02/94

200,000

48

9,600,000

جمع کل :

30,000,000

 

 

حالا عدد بدست آمده را بر مبلغ کل چکها (یک میلیون ریال) تقسیم می کنیم. عدد بدست آمده راس چکها را مشخص می کند که همان 30 روزه است.

 

مثال 2: فرض کنیم که ما سه چک فوق را می خواهیم بفروشیم و پول آنرا نقدا دریافت کنیم. یعنی چکهایی که از مشتری دریافت کرده ایم می خواهیم به یک بازاری دیگر بفروشیم و پول نقد دریافت کنیم. در اینجا معمولا درصدی را از مبلغ به عنوان اسکونت کسر می کنند. فرض کنیم که درصد اسکونت 5 درصد باشد.

فرمول محاسبه کارمزد (اسکونت) که باید از مبلغ چک کسر گردد:

 

برای ادامه این مقاله در سایت شرکت داده پردازان ارگس کلیک نمایید

موضوع :
برچسب ها : راس گیری و چاپ چک ، حسابداری پیمانکاری ، نرم افزار حسابداری ، نرم افزار بهای تمام شده ، نرم افزار اتوماسیون اداری ، نرم افزار crm ، نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 1 تير 1395ساعت 12:53 توسط بابک | تعداد بازديد : 201 | |

آشنایی با مدیریت ارتباط با مشتری CRM

 مقاله زیر علاوه بر معرفی اجمالی CRM ، اهمیت داشتن نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری را برای سازمانها نشان می دهد. در پایان این مقاله هم نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری ارگس معرفی شده است و لینک امکانات این نرم افزار آمده است که با کلیک بر روی آن می توانید وارد سایت شرکت داده پردازان ارگس شده و امکانات نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری ارگس را ببینید.

در دنیای رقابتی امروز ، اعتبار یک سازمان موفق ، بر پایه روابط بلند مدت و موثر با مشتریان بنا می شود. از این رو مشتری و رضایت او رمز موفقیت هر سازمان و ضامن بقای آن محسوب می شود. در همین خصوص مهم ترین عامل جلب رضایت و ایجاد وفاداری مشتریان را می توان علاوه بر دریافت محصولات مورد انتظار ، ارائه خدمات برتر و مناسب به آنها دانست و سازمانی که یکی از اهداف خود را ارائه خدمات مناسب و خلق ارزش با محوریت تامین انتظارات و نیازهای مشتری قرار داده باشد، می تواند با رعایت و به کارگیری سایر اصول مدیریت در کنار قابلیتهای فناوری اطلاعات ، حرکت خود را مسیر موفقیت تضمین کند.

 

توجه به مشتری در قالبهای مختلف نظیر جلب رضایت مشتریان، جذب مشتریان جدید و حفظ مشتریان قدیمی تجلی پیدا می کند و از آن با نام "مشتری محوری" یاد می شود که بر ارائه خدمات مناسب بر پایه شناخت و پوشش نیازها، علاقمندیها و انتظارات مشتریان در تقابل با امکانات سازمان اشاره دارد.

 

از جمله ویژگیهای مشتری محوری که جایگاه خاصی به آن بخشیده است حفظ یکپارچگی اطلاعات مربوط به مشتریان جهت ارائه خدمات بهتر به آنها است. این اطلاعات یکپارچه و مرتبط به هم ، سازمان را در جهت ارائه خدمات مناسب و مطابق با نیازها و انتظارات مشتریان، همچنین تهیه گزارش های تحلیلی و آماری یاری می کنند.

 

با توجه به مباحث فوق مشخص می شود که یکی از اصول مهم مشتری محوری، ایجاد و حفظ رابطه ای موثر، مستمر و مناسب با مشتری است. بنابراین تعریف چگونگی و ماهیت این ارتباط اهمیت فراوانی دارد. این ارتباط پویا و با اهمیت می بایست با توجه به شیوه های کارآمد و بر اساس برنامه ها و فرآیندهای مدون و مطابق با اهداف، امکانات و سیاستهای سازمان برنامه ریزی شده و اجرا گردد. در همین راستا و با هدف فوق، نظام و سیستم های مدیریت ارتباط با مشتری CRM شکل گرفته و توسعه پیدا کرده اند و امروزه نیز با تجهیز آنها به وسیله قابلیتهای مختلف فناوری اطلاعات ، شاهد تحولات گسترده ای در شیوه های تجارت، نحوه مدیریت و ارتباط سازمان با مشتریان هستیم.

 

در یک جمع بندی می توان گفت که مدیریت ارتباط با مشتری نظامی است که سعی بر آن دارد کلیه فرآیندها و ارتباطات درون و برون سازمانی مرتبط با مشتری را به صورت یکپارچه و هماهنگ با مطلوبیت ها و منافع هر دو طرف (مشتری و سازمان) سازمان بخشیده و راهبری کند. همان طور که اشاره شد امروزه با مطرح شدن قابلیت های فناوری اطلاعات و کاربرد آنها در مدیریت ارتباط با مشتری CRM سیستم های مذکور در قالب نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری (نرم افزار CRM) و راه حل های سازمانی ارائه می شوند.

 

هر چند برقراری ارتباط با مشتریان به صورت یک نظام سازمانی بسیار مهم است لیکن هنگامی که این نظام با ابزار فناوری اطلاعات تجهیز و پشتیبانی می شود، ارزش افزوده فراوانی را برای سازمان به دنبال خواهد داشت.

 

البته باید توجه داشت که نمی توان منکر تاثیر و جایگاه مهم عامل انسانی در این نظام شد، چرا که در آخرین سطوح تحلیل و استنتاج اطلاعات، تنها خرد و اندیشه آدمی است که می تواند نقش ایفا کرده و با توجه به ابعاد و متغیرهای مختلف ، اقدام به تصمیم گیری کند.

 

قسمت های اساسی نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری

نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری CRM دارای سه قسمت اساسی می باشد. قسمت اول را بازاریابی یا همان Marketing می نامند. در این قسمت از نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری یک سرنخ از یک مشتری بالقوه پیدا و ثبت می شود و مذاکره با وی تا حصول نتیجه ادامه پیدا می کند.

قسمت دوم را فروش و یا همان Sales می نامند. کلیه پروسه فروش در این قسمت از نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری است.

قسمت سوم را خدمات پس از فروش یا همان Service می نامند. کلیه خدمات پس از فروش در این قسمت از نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری نگهداری و مدیریت می شود.

شرکت داده پردازان ارگس در جهت تامین نیازهای سازمان های مختلف به نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری اقدام به تولید نرم افزار CRM نموده است. این نرم افزار که یکی از زیر سیستم های نرم افزار حسابداریباتیس می باشد دارای هر سه قسمت بازاریابی ، فروش و خدمات پس از فروش می باشد. جهت دیدن امکانات نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری شرکت داده پردازان ارگس از لینک زیر استفاده نمایید.

 

امکانات نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری ارگس

موضوع :
برچسب ها : راس گیری و چاپ چک ، حسابداری پیمانکاری ، نرم افزار حسابداری ، نرم افزار بهای تمام شده ، نرم افزار اتوماسیون اداری ، نرم افزار crm ، نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 7 تير 1395ساعت 21:50 توسط بابک | تعداد بازديد : 187 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد